Saftig sex, store pupper og en kropp du vil dø for – bakenfor det!

 •   

Store oppslag om en eller annen halvkjendis som har fått det flotte håret i posten, eller lagt inn enda mer silikon i puppene, fyllt leppene til det ugjenkjennelige. Skjønnhetsoperasjoner beskrives i detalj, hva det koster og hvor mye det er verdt det. Hvem har hatt sex på Paradise Hotell – er også et helt vanlig avisoppslag. Slanking er et emne som du finner i uansett hvilket fora. Kurer som omtrent tar livet av deg, og som slett ikke er sunn, anbefales. Merkeklær og outfit i en prisklasse verdig en konge. Selv om dette er vanlige mennesker med gjennomsnittlig til lav inntekt. Interiør og eksteriør som hører magasinene til. 

Barn vokser opp og blir matet med denne virkeligheten, voksne som er usikker på seg selv suger dette til seg, alle de som føler seg mislykket får daglig dette bekreftet via media og den perfekte formen for liv og hvilke verdier det skal inneholde som blir formidlet. 

Så kommer det morsomme. Det er alle de menneskene som sitter å klager over at dette ikke er noen nyhetssaker, eller noe som er å anse som hverken nyttig info eller har noen verdi i seg selv i det hele tatt! De fyller kommentarfelt med hvor overflatisk verden har blitt. Kjefter og smeller over dumme tankeløse mennesker som ikke forstår at de er forbilder som turer frem med det ene tullet etter det andre. Av og til påpekes konsekvensene for dette seg, ved at man drar frem eksempler på hvor ille det kan gå om vi skal la dette være standaren. Ofte blir Per Fugelli sitert, som den siste fornuftge mohikaner, bare for å understreke at det er noe seriøst i hva som blir sagt/skrevet.

Tenk over en ting! Det er du som kommenterer på alt dette tullet som fremmer det. Du som deler det videre, uansett om du mener det av et godt formål eller for humor. Du som trykker liker på slike artikler. Det er du som sørger for at verden er slik den er! Du er med på å gjøre slike fjollesaker til de mest leste sakene. Overflatiske artikler pusher du frem, og den tragedien og dumheten du kritiserer er du med på å skape, for hver gang du offentliggjør dine interesser. For det er det som skjer i virkeligheten.

Enhver bevegelse eller engasjement du gjør på nettet er med på å fremme den saken du gir oppmerksomhet til. Har du noengang tenkt på det?

Du er bare på nett for moro skyld? Så ikke klag over utviklingen i media og det samfunnet som er i dag. Du er på nett for moro skyld sier du? Media presenterer saker som kun er for moro skyld. 

Folk flest i dag vil underholdes. Helst da med tankeløst og tilsynelatende “dødt” stoff. Men er det virkelig det tror du? Svaret må bli nei! Det har aldri vært så mange mennesker med psykiske problemer som vi i dag ser rundt i samfunnet, rart det siden alt er så perfekt. Barn helt ned i barnehagealder er deprimerte, rart det og eller? Selvmordstatistikken øker, hvorfor? Ungdommer med anorexia/bulemi er mer vanlig enn man skulle tro og økende, tilfeldig? Ekteskap ryker, og ryker hyppigere enn før. Hjem går i oppløsning. Verden blir mer kynisk og overflatisk.

Det finnes ikke samsvar mellom hvilke verdier vi sier vi har, det vi kritiserer og hvor vi setter fokuset vårt. 

Jeg har siden jeg begynte å blogge hatt et mål om å nå ut til så mange som mulig når det gjelder spørsmålet om organdonasjon. Min blogg handler om livet, døden, sorgen, gleden og min sønns hjertetransplantasjon. Den handler om mennesker bak det kunstige håret, silikonpuppene, saftig sex og en kropp du vil dø for. Men la meg si en ting. Av og til så lurer jeg på noe. Og det er om det faktisk er jeg som er splitter pine gal som velger å skrive om mennesker og selve livet? Det er jeg som er raringen som blogger om dette! Det hender jeg vurderer om jeg skal poste det jeg har skrevet, i frykt for hvordan den forbanna tomme verden vil ta det imot, menneskene som tror de kjenner meg. Å, er det kanskje mye mas om de trivielle tingene som jeg brenner for? Jeg har ikke tenkt å beklage!

Vel, jeg tror jeg bare fortsetter slik jeg har gjort. Da er jeg tro mot meg selv i det minste!

Til deg som klager, begynn å revurder hvor du legger igjen spor av din oppmerksomhet, det øker engasjementet for saken og blir med det en godt lest sak i media. 

Her legger jeg ut innleggene mine: https://www.facebook.com/lillja.blogg 

Les min historie, ta stilling til organdonasjon!

Slike saker, (sunne) interesser og andre av mer menneskelig art forsvinner mer og mer, de får ingen høy mediefokus og det er søren ta meg en skam! 

#blogg #interesser #verdier #oppmerksomhet #media #fremming #engasjement #viktig #kommentar #likes #liker #forståelse #innsikt #sex #overflatisk #selger #salg #mennesker 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Hei du?
   Ja vi er med åpå å forme verden til en tankeløs,og ikke minst egoistisk plass å være?
   Jeg vokste opp med mange barn i gaten som var ute sammen, og lekte. Vi reiste opp på fjellet eller gikk til elva for å bade.
   Når noe skjedde i gaten var de aller fleste klar over det på godt og på vondt. Det jeg minnes beste er omsorgen for de andre, bry seg om?.
   Hvor mistet vi det på veien?
   Da jeg var 15 og konfirmaert hadde silikon begynt å komme i nyhetene på superstjernene i Amerika? Idag har gjerne naboen gjort noe.
   Slanking den gang var trening og kosthold som nå, bare ikke alt like sunt? Helt annen side av saken.
   Jeg personlig mener jo at når kroppen ligner på en plastikkdukke fra topp til tå at noe er alvorlig galt med mennesket. De hadde trengt hjelp hos psykolog, og ikke en lege.
   De blir ikke lykkeligere heller? Nekter jeg å tro på. Da hadde de gitt seg etterhvert.
   Organdonasjon.
   En helt annen side av saken. Vi trenger organer for å leve et brukbart liv. Noen får det ikke bra, mens andre klarer seg fint.
   Det handler om en livskvalitet som er viktig? Det er rart at så mange velger å ikke tenke over dette emnet.
   Ta bort skylappene tenker jeg, og tenk..
   Jeg er som du vil jeg tro.
   Alle disse overfladiske programmene får meg til å grine.
   Jeg har noen action serier, og litt thrillere som jeg koser meg med. De andre kan se på driten. Alt for underholdning, og dritt?
   Sex på tv. Husker den porno debatten godt.
   Hva skjedde med alle de rødstrømpene som sto og hang på strippeklubbene sine inngangsdører? De sitter nå hjemme og ser på Paradis Hotell.
   Iiiik sier jeg bare.
   Verden har aldeles falt sammen, og det e rpå tide å vise at ekte mennesker med dagligdagse kropper og humør er det som det er mest av tross alt.

  2. Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Utrolig bra utfyllende svar – på akkurat det jeg mener 🙂

   Fy flate vi lever i en rar verden. Hehe, det må jo gå galt når de tidligere rødstrømpene sitter å ser på paradise hotell vel 😀

  3. Takker for det da..
   Ja vil tro de vrir seg godt nå.
   Jeg skjønte aldri føsset før, og jeg skjønner det i alle fall ikke nå. Det var fali det liksom.. Idag får vi det tredd nedover ungdommene i beste sendetid.. Ser ikke logikken i det hele tatt.
   Verden har blitt gal.:)

  4. Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Ja verden har gått fullstendig av hengslene. Så kan jeg sitte her og lure på hva pokker er det så fenger så veldig når det gjelder all den møkka vi fyller huene våre med? I beste sendetid…

  5. Fantastisk bra skrevet igjen. Det er ikke du som er splitter pine gal.
   Håper du fortsetter å skrive om de “viktige” tingene.

  6. Jon: Tusen takk for det , Jon! Ja, jeg må jo skrive. Tenkte jeg kanskje skulle moderere meg litt, men får si som sørlendingene sier “faen hellår”!

   Ha en fin dag 🙂

  7. Ser ut som om det som ikke er perfekt og vågalt ikke interesserer oss. Det må skje noe hele tiden.

  8. Dette har en dypere historie bak seg. Grunnen til at verden er som den er idag. Men mennesker vil våkne, alt dette skjer som endel av en kosmisk plan. Vi er på vei mot opplysning, men før det blir lyst, må det være mørkt. Solen dukker opp alltid etter den mørkeste timen. Vi er i den mørkeste timen som en menneskehet på en sårbar og uvurderlig planet. Hvordan kan verden være så magisk, men samtidig et helvete? Det må ligge en intelligent grunn bak, jeg er så overbevist at jeg har i 8 år levd en totalt annen livsstil, enn den livsstilen samfunnet og systemet har designet for meg. Du kan ikke endre systemet, slik det er nå. Det er ikke meningen heller. Men du KAN endre deg selv, dine tanker og din livsstil. Mediter, les om mystikk og urgamle sivilisasjoner som Maya og Hopi Indianerne. Lær om deres kalendere, filosofier og profetier. Det er sannhet i det, de visste hvordan det vestlige samfunnet ville være for 200-300 år siden og de skrev det ned, lenge før det faktisk ble slik det er idag. Les bøker av Osho om bevissthetsfilosofi og metafysikk. (Det slår Se og Hør) Du er skaper av din virkelighetsoppfatning, uavhengig av hva som foregår rundt deg. Og din virkelighetsoppfatning er alt som er og ikke er… “Where attention goes, energy flows”
   Ikke tenk på hvor alle de gode gamle tidene ble av og hvorfor alt har forandret seg. Det er bare illusjoner en har i sinnet og egoet som spiller triks mot deg. Vær konstant i øyeblikket, lev og føl fra dette perspektivet. Oppdag og kom tettere innpå vitnet i deg, seeren som opplever livet du opplever (Ikke hjernen/sinnet/egoet) Men seeren som ser dine tanker og følelser fra høyere, nøytralt hold. Det er ikke enkelt, men det er verdt det. Det er din nøkkel mot evig frihet og lykke. (Tenk forbi boksen, a4 livet og døden)

  9. Lyset Ser Deg: Tjaaa, jeg leser ikke se og hør, ser heller ikke på tv i noen særlig grad og slett ikke p.h.

   A4 har jeg aldri vært og kommer heller aldri til å bli det.

   Om du skal leve i nuet så hjelper det vel ikke å gå tilbake til urgamle sivilisasjoner? Da vil jeg si du er langt fra dagens samfunn..

   Men ellers er jeg enig i mye av det du skriver, bare med et litt annet grunnlag. Jeg tror heller ikke at ting er helt tilfeldig. Jeg tror på Gud, og det Bibelen forteller ifht eksistensielle spørsmål og utviklingen i samfunnet.

   Takk for et interessant innblikk i hva du tror på 🙂 Ha ei riktig god helg 🙂

  10. så irriterande som det nu faktiskt kan vara; blogging och sånt ..dina tankar fascinerar mig. tack.

  11. Heier på deg👏🏼👏🏼👏🏼 Kunne ikke vært mer enig. Viktig å velge hva man vier sin tid og opp erksomhet på.

  12. Lyset ser deg – tror man må være i utvikling, og kommet langt for å forstå hva du mener..det å se hele bildet på en måte – se verden og seg selv utenfra,bokstavelig talt!

  13. Jeg er delvis enig med deg. Men det burde ikke være unnskyldning av å komme bedre i form. Men selv idealet av sex og slikt burde ikke være grunnen. Hovedgrunnen for å bli bedre i form er jo for å puste og føle seg bedre.
   Men utifra selve sexifiserte områder så forstår jeg godt at det bare skaper mer mental skader for folk som føler seg utenfor av det behov at alt skal være 100% perfekt.

  14. Rini: Å komme i form er viktig, og jeg sier vel ikke noe om at det ikke er det? Selv om det kan synes som at det å se godt ut er mer viktig enn formen. I alle fall om man tenker på hva man utsetter kroppen sin for.

   Ja, du sier noe man godt kan tenke litt over. Mental helse kommer ofte helt til slutt, når det gjerne er litt for seint.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg