Utro – krydder i en grå hverdag..

I dette innlegget utelukker jeg kvinner, rett og slett fordi jeg bare forholder meg til menn. Det betyr ikke at vi er noe bedre enn de menn jeg her skal snakke om. Jeg vil tro det finnes like mye av useriøse egoister i begge leire! Så var det avklart 🙂 OG JEG MENER IKKE AT ALLE MENN ER SLIK, MEN MANGE! Jeg ser også bort fra de forhold som definerer seg som åpne, og der avtalene er at de kan være sammen med andre i tillegg til sin partner. 

Det å være singel er ikke noe jeg kan skryte av å ha vært så veldig mye, bortsett fra de 3-4 årene, i “voksen” alder. Jeg har “alltid” vært i forhold, og kan vel derfor si at det er grunnen til at jeg ikke har opplevd så mye av dette tidligere. Joda, det har dukket opp menn i kulissene som har vært i forhold til noen av “mine perifere”, med uskyldige forslag og en fleipete tone man likevel ikke kan ta feil av. De er lett og plukke ut, og like lett og avvise, og er nok så “uskyldig” at man ikke ville sagt at det var det, det var. Men hva om jeg hadde spilt med? Da er jeg ganske sikker på at det ville vært en litt annen dans vi snakket om.

I de årene jeg var singel, etter at jeg flyttet til Kristiansand og lenge før jeg møtte Daniel (så er det avklart), så var jeg en del ute på byen. Alt var nytt og spennende for min del, og humøret var på topp, og du verden så mange kjekke menn! Det hendte at jeg ble invitert ut på date, noe jeg ikke er vant til hjemmefra. Vi dater ikke der, på samme måten. Ved et par anledninger traff jeg på noen kjekkinger, da jeg var ute på byen. Vi hadde en god tone, og var definitivt på flørteren.

Helt til jeg fikk vite, at de var i et eller annet forhold til en annen kvinne! Men det skulle ikke være noen hindringer. Det var ingen problem og lure seg unna for å treffe meg, altså. Dette var helt seriøst, INGEN problem! 

Det første som slo meg var hvordan i alle dager disse kunne tro, at jeg ville nøye meg med å være kvinne nr.2 i et skittent forhold, der det fantes et annet menneske som ble lurt trill rundt? Det var et menneske som satt og ventet på de, kanskje med både barn, hus og andre forpliktelser. Jeg fikk heller ikke inntrykk av at de kom fra noen dårlige forhold, som var på sammenbruddets rand. Nei, de ville bare ha litt spenning i hverdagen! For meg virker dette helt tullete! Verden er full av single menn, som ikke må deles med andre. Min stolthet er langt ifra det å være en kvinne nr.2. Det er en fornærmelse!

Men jeg vet jo at mange biter på dette. Kvinner nr.2 som sitter og venter i årevis på en mann som kun vil ha det litt gøy, litt sånn helt privat. De har ingen intensjoner om å forlate hverken kone eller barn.. Eller elskerinnen! Menn som vil ha i pose og sekk, og får det!

Dersom det hadde vært en sjeldenhet at dette kom opp så kunne man saktens vært litt overbærende og unnskyldt denne oppførselen med litt uskyldig flørting. Men det er ikke det! Det skjer altfor ofte, og jeg har venninner som selv har opplevd akkurat det samme som meg. Både de som er single og de som selv er i forhold, får slike “tilbud”! 

Det er heller ikke bare ute på byen man treffer på disse, de florerer på sosiale medier, og ødsler ut sine mer eller mindre kvalme tilbud. Det andre som slår meg er at de ikke er særlig redd for å bli fersket av sin kjære? De kan en dag gjøre kur til feil kvinne, som ikke nøler med og kontakte partneren og fortelle hva som foregår. Men, nei de turer frem som om ingenting kan gå galt. 

Grunnen til at de får holde på slik er nok fordi folk kvier seg for å si ifra, hvem ønsker å være årsaken til et brudd, og hvor ofte ser man ikke at den evt. budbringeren, blir syndebukken? Er det kanskje litt feigt og ikke si ifra når det er på dette viset? Jeg vet ikke men jeg har ikke gjort det fordi jeg ikke ønsker og blande meg inn i andres forhold. Jeg har heller aldri vært så nødig at jeg har takket ja til noen slike tilbud!

Bør man, eller bør man ikke si ifra? Eller kan man la det være fordi man ikke kjenner den andre parten? Jeg hadde nok sagt ifra om det var en nær og kjær venn/venninne! Uansett så er dette noe av det verste man kan komme ut for, man settes i et dilemma – der man faktisk kan avsky utøveren av denne sporten!

Hva mener du? Du kan sende sms/mms til meg på nr. 59 44 44 02. Tjenesten er gratis for deg og sende, men svarer jeg, så koster det kr.29,- pr melding du mottar. Du er helt anonym her, selv for meg. 

#blogg #utro #gifte #samboer #forhold #menn #kvinner #løgn #bedrag #svik #utroskap #elsker #elskerinne #flørting #single #dilemma

 

  1. Dette er et brenn hett tema, og tro meg jeg vet hva du snakker om…
   Jeg har mange ganger lurt på hvorfor man ser seg ut de som er en partner. Er det fordi det er enklere å avslutte det da? Jeg vet ikke..
   Når jeg har vært singel har jeg skydd partnere som pesten. Det er lett.. Handler om vilje til hvordan livet skal være. Jeg vil heller aldri være kvinne nr 2. Det ligger ikke for meg. Enten er de opptatt med en eller så hold deg for h.. unna meg.
   Mange lever i forhold der de tror alt er ok… Så holder enten den ene eller begge to på utenom. Hvorfor skal de da være i et forhold?
   Mange tanker om dette.. Ingen tvil om at jeg mener noen burde sette seg ned foran speilet og ta en alvorsprat med hva de ønsker ut av livet…

  2. Har selv erfart at det er altfor mange av denne sorten, og det er saktens en uting.
   Ville ikke nølt med å sagt i fra til en nær venn/venninne om noe slik.

  3. Kommer aldri til å forstå hvorfor mannfolk i det heletatt blir i et forhold med en dame de ikke er trofaste mot, da er det vel bedre å være singel og ærlig mens man k*****r rundt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg