Noe å skryte av?

  •   

 Denne restauranten, Trattoria Grande i Kirkenes er en nykomling i den nye handelsparken i Kirkenes. Den er ikke noe fancy pancy, men har en helt grei innredning i masse farger og kan kanskje oppleves som litt rotete. (Fikk ikke tatt bilde grunnet mye folk). Sjarmerende rotete, med en flott utsikt om du er så heldig å få et vindusbord. Nå er jeg hverken interiørarkitekt eller kokk, så dette er hva jeg som “Kari Nordmann” mener, uten å ha de “rette” kvalifikasjoner. 

Et stort minus er at du må bestille maten i kassa, og hente den selv. Dette syns jeg er en uting, og gjør slik at kafeteriafølelsen gror fritt. Men, ambisjonene er kanskje ikke satt høyere enn det? Jeg vet bare om en restaurantkjede til, som gjør dette og jeg spiser helst ikke der, nettopp av den grunnen.

Når det er skrevet, så er maten til gjengjeld nydelig og flott presentert! Kanskje er også det en av grunnene til at jeg føler at spriket mellom hva du får servert og inntrykket om at du befinner deg på en kafeteria, ikke har samsvar?

Prisene er helt riktig i så måte, og må sies å være rimelig. Personalet er også hyggelig uten å være påtrengende!


Dette er en hamburgermeny med spekeskinke på toppen. Servert i en kasse (noe som gjorde at Daniel, med sine store never, slet med å få tak på den). Likevel så var det lekkert og se på, og han sier at det smakte godt.

Det øverste bildet er kyllingsnadder, og mozarellasticks. Nydelige smaker, og flott levert. Helt i øverste hjørnet kan du skimte en pastarett.

Joda, Trattoria Grande i Kirkenes er absolutt verdt et besøk. Med mat som frister og smaker godt, hyggelig personal og lokale, og priser du ikke steiler av. Det er i alle fall viktig på slike små steder, der spisestedene har en tendens til å prise seg ut av markedet. Jeg anbefaler dette spisestedet på det varmeste.

P.S: Om du er veldig sulten, så blir du ikke mett av pastarettene deres. De er i små porsjoner. Et tips til Trattoria Grande, er å ha nok mat, slik at gjestene faktisk blir mette før de går derfra. Jeg tror nok en prisøkning ville vært mer akseptabelt, enn at du forlater de sulten. 

 

#blogg #mat #restaurant #kafè #kafeteria #service #smaker #porsjoner #kirkenes #trattoria #spisested #anmeldelse #inntrykk #meninger

 

Siste innlegg