“Vi kan ikke ta imot hele Afrika til Europa”!


“Vi må prøve å gjøre ting der de kommer fra, slik at vi får stoppet flyktningestrømmen”! Sitat slutt, avsender Hans Majestet Kong Harald.

Javel, hva nå da? Er det kanskje med dette, mer legitimt og stuerent, å kunne si noe om de bekymringene som kommer med strømmen av flyktninger/migranter? Er det dags for å virkelig kunne diskutere dette, uten at rasismekortet dras med det samme, og horna kommer ut på de som mener vi er smålige, vi som stiller spørsmålene man helst ikke skulle stilt. De som undrer seg over det praktiske rundt det, kapasiteten (som vi jo har i overflod), kapitalen/oljefondet osv.

Mennesker uten kongens tyngde, har fått så ørene har flagret i det gode selskap. Politikere som har gått ut og sagt det samme, er utsatt for en hets man kan skjemmes over. Vi snakker jaggu om nestekjærlighet, men ikke til våre egne. 

Er kongen en rasistisk og egoistisk tulling? For slik har faktisk de som mener det samme som han blitt fremstilt!

Kanskje, vil vi nå kunne ta skylappene bort og begynne å forstå hva som skjer i Europa. Enda er terroren langt bort, helt der borte i Paris og Brussel. Men den kryper nærmere! Forresten, den er kanskje ikke så langt unna likevel. Smak på det.. Europa! Vi har for lengst mistet oversikten over hvem som kom, kommer, og hvor de er. Ikke alle, men altfor mange! Nå er det ramaskrik fordi det strammes inn, de har enda ikke forstått, de mest iherdige og gode menneskene. Jeg tviler ikke på deres motiver, de er gode! Men som mange selv har sagt – det er lov å ha to tanker i  hodet samtidig!

Det er ikke snakk om å ikke hjelpe. Men å legge tilrette for flere tusen menneskers reise under begredelige tilstander der sjela blir solgt sammens med barn og barnebarn, er ikke å hjelpe de i nød. Det er å utsette disse for en større fare enn de sannsynligvis har der de er. Det ble i alle fall 3 åringen Arjan, et smertelig bevis for. De mange som kom syklende over grensa, i flere kuldegrader, med beskjed om å sykle tilbake igjen.

Hvorfor kom de i utgangspunktet, på dette viset – jo, fordi vi ropte at her i Europa, kan vi ta imot hele Afrika! Det var visst ikke slik likevel…

Takk, Kong Harald.

#blogg #innvandring #migranter #flyktninger #flyktningestrøm #kongen #staten #europa 

 

 

  1. Takk du,og takk konge. Det mest skremmende med alt dette er alle dem som ikke skjønner hvor farlig denne situasjonen er for oss alle, farlig for oss, for Europa og for flyktningene.

  2. Han sa vel det motsatte for en tid tilbake. Da hørtes det ut som alt bare kunne komme. Syns faktisk de “pyntefigurene” burde tre mer inn i samfunnet. Det sies at de er opptatt av de svake. Tror ikke så mange av de svake kjenner noe til det. de leser vel å hver dag om syke folk, som ikke får medisin pga feil sykdom, fattige barnefamilier osv. Han burde få en funksjon, ikke bare ha mulighet til å stoppe en lov, om den falt veldig uheldig ut.

  3. Det er alltid lett å være genrøs når en selv har livvakter eller bor et sted hvor en ikke merker noe til innvandringen.
   Når en ser hvordan ledere i land etter land gir f### i egen befolkning så er det ikke rart at en reagerer negativt. Det triste er jo at en endring kommer ikke før eliten selv får merke resultatet
   av denne ukontrollerbare innvandringen. Det skjer nå i Sverige, men det er så alt forsent.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg