Kommer du tilbake? DA KLIKKER JEG!


Jeg tror jeg hadde tiltet, lagt meg ned og nektet å stå opp, gått ut i skogen og ropt ut av mine lungers fulle kraft – dersom jeg hadde våknet til snø på bakken i dag! Eller en hvilken som helst annen dag, for å være ærlig.

Ryktene om snøfall henger over oss, som trusselen om en kommende pest. Vi vet den er der ute et sted, men kan vi slippe unna? Flere jeg kjenner har våknet med snøfall i dag, dere har min dypeste medlidenhet! De uheldige er spredt utover landet, men det er et stykke fra Kristiansand. Jeg lever i håpet.

Håpet om at vi nå er ferdig med snø, for mange måneder frem. Håpet om at jeg ikke var for “tøff i trynet”, da jeg plantet ut de første sommerblomstene mine i hagen. Håpet om at vi ikke bare har fått en forsmak på våren, men at den virkelig er her.

Skal vi faen være nødt til å pakke inn båten igjen? Hente frem vinterklærne? Legge vekk sandalene, jeg har trippet rundt i – hele denne uken? Ugh…

For nå, du forhatte vinter, kulde og snø – orker jeg ikke se deg mer. Jeg er helt ferdig, og var vel igrunnen det allerede før du kom. Du er en pest og en plage, og har ingenting positivt med deg. Om vi ser bort fra den ene lille påskeuka da. Men egentlig er jeg sikker på at du ikke betyr så mye for den heller. Det er vel slik at været ikke spiller så stor rolle når jeg får være på mitt kjære hytteparadis, og i påsken skal det liksom være litt snø. Jeg snakker om en (1) uke!! I løpet av hele året. Ikke engang julaften savner jeg deg. Ta hintet!

Jeg sitter og ser ut kjøkkenvinduet, det er grått ute, har sett et lite solgløtt for litt siden, ingen vind – og foreløpig ingen snø. Gradestokken viser 10 varmegrader, og det er slett ikke ille. Måtte det være nok til at den forbanna snøen ikke kommer tilbake!

Kommer du tilbake? DA KLIKKER JEG!

Jeg vil ha sommer, sol, varme svaberg, sand mellom tærne, leende mennesker med sommerbrun hud! Kan jeg få det? 

Til de litt sartere sjeler, dette er bare et “lite” hjertesukk med litt overdreven sinne og en sarkastisk vri! 😉

#blogg #vær #vinter #snø #kulde #vår #sommer #varme #lei
 

Siste innlegg