Helt ubrukelig!


Sånn ca. 1 til 2 ganger pr. mnd. så våkner jeg med dette faenskapet, og jeg er, for å si det mildt – drittlei! Det er så utrolig vondt, og det hemmer meg, akkurat så lenge det varer. Det kan gjerne vare opp til 2 dager. Nå er det bare litt over en uke siden jeg hadde det sist, så lei – JA! Hva jeg snakker om? STRESSNAKKE med skikkelige muskelknuter og kink!

Jeg tror jeg har prøvd alt som står i min makt for og unngå dette. Er flink til å strekke meg, tøye og bøye. Men nei.. Det kommer likevel! Tåler absolutt ingenting, og f.eks litt kald trekk, så er jeg der. Om noen har gode tips for å bli kvitt dette, eller unngå å få det, så er jeg lutter øre!

Det er så ille at armen på den siden jeg får det mister all sin kraft, og dovner bort. Det prikker i fingertuppene, ja t.o.m øret på den siden føles nummen ut!

Så, i dag så er det nakken som bestemmer! Hadde ingen annen mulighet enn å krype til korset og ta to paralgin forte. Jeg virkelig hater de tablettene, fordi jeg blir kvalm og uvel av de. Det er som å velge mellom pest og kolera! I dag blir det kolera!

Jaja, dagens klaging og syting, men fy jeg er så lei!

Nå skal jeg se om det hjelper med en god bok, pledd og en kopp te!

Ha en fin dag dere, jeg skal gjøre mitt beste for å få det 🙂

#blogg #kink #smerter #nakke #nakkeproblemer #vondt #lei #kropp #forebyggende #muskelsmerter #muskelknuter #tips
 

  1. Høres ikke godt ut. Går du til no behandling? Æ sliter med vonde skuldre og stiv nakke men får veldig bra hjelp fra en superflink fysio. Ho bruker oxo nåler til å stikke i oppstramma muskler og det slipper taket på krampene med engang. IMS ( intra muskulær stimuli) heter det, men ikke alle fysioterapeuter bruker det så man må finne en som bruker dette i tillegg til vanlig behandling. Går fast 1 gang i uka til massage og fikk flere IMS behandlinger i tillegg i starten, nu har æ ikke trengt dette mere på noen uker, men vil få dette engang iblant ved event. behov. Verdt å prøve. Håper bare ikke det e snakk om prolaps det du beskriver. Lykke til og god bedring

  2. Lilian Sanyang: Takk for tips. Nei, æ går ikke til noen behandling. Har gått regelmessig til en massør, men sluttet da æ flytta. Må visst begynne igjen.

   Det her e pinadø så ille nu, at æ nok må kontakte legen på mandag. Helt knust! AU!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg