Her skal det registreres!

 •   

Det finnes vel snart en dings for alt? I alle fall for det meste. Og det er jo greit, i enkelte tilfeller. I helga fikk jeg en gave. En aktivitetsmåler. Jeg hadde tenkt å kjøpe den selv men kom ikke så langt. Så det var jo veldig greit.

Så nå skal jeg altså måles i alle retninger, og jeg krysser fingrene for at det leder til et litt mer aktivt liv.

Denne “klokka” måler puls, søvnmønster, skritt, kilometer, kaloriforbruk og sikker mer som jeg ikke har funnet ut av. Ganske fiffig! 

Hittil har den vel egentlig bare bekreftet det jeg allerede vet. Jeg har litt for høy puls, er en smule inaktiv og har et uregelmessig søvnmønster/kvalitet gjennom natten. Bare å ta seg i nakken her! Kjenner jeg får lyst å gå, når jeg ser tallene griner imot meg. Flax at det var sånt vær ute i dag. Hehe, neida. Jeg skal virkelig bevege meg mer 🙂

Har du troen på dette hjelpemidlet? 

#blogg #aktivitet #helse #forbedring #fitbit

  1. Sikker på at det funker med sånne maskiner. Man får jo lyst å “slå den” …He-he.. Hvis det er bilde fra din maskin, bildet over her, så sover du ikke så MYE du heller. Jeg sover også rundt 6 timer maks pr natt, og det går greit.. Men 2-3 er IKKE nok… Jeg har hatt lite søvn nå om dagen, og det blir skallebank og dårlig humør..

  2. frodith: Hehe, ja. Den skal ikke være bedre enn meg 😀

   Det er nok mitt søvnmønster du ser ja. Har vært en plage i mange år. Helt siden jeg satt med min sønn og ventet på nytt hjerte til han. Siden da har jeg ikke sovet “normalt”!

  3. Personlig Utvikling: Er en klokke jeg har på hånden, der er det et display jeg kan følge med. I tillegg har jeg lastet ned en app på telefonen der jeg får mye info som går litt dypere inn i materien. Mobilen ligger i stua, så den trenger du ikke ha med på soverommet 🙂 Funker fjell 🙂

  4. Selv bruker jeg Endomondo hvor jeg registrerer antall km. jeg går hver måned. Det holder. Føler jeg blir så stresset av å bruke klokke. Da blir det i så fall å registrere når jeg trener. Når det gjelder den appen jeg bruker for å registrere maten bruker jeg Lifesum, og den er jeg kjempefornøyd med 🙂
   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke <3 🙂
   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  5. Jeg har en jeg også. Og som du, tenker jeg at den bekrefter mye av det jeg vet. Men den motiverer meg også til gjøre det ekstra som skal til for at jeg når målene mine!
   Lykke til med duppeditten din! :)))

  6. Jeg har brukt fitbit i to år i alle fall. Jeg er veldig fornøyd med denne som måler alt, og når jeg tar den av for lading kjenner jeg meg nesten naken på armen. Rar følelse fordi jeg har aldri vært en klokke jente.
   Holder stort sett et jevnt tempo med alt, og klokken påstår jeg sover når jeg ser på tv. Da ligger pulsen min seg på maks 50…
   Så dette er et kjekt hjelpe middel på alle måter. Lykke til.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg