Jeg har tatt noen grep nå..

Det er ikke det at jeg ALDRI gjør noe, men det er ikke til å komme ifra at det slett ikke er så ofte som jeg egentlig kunne tenkt meg. Så nå har jeg atter en gang bestemt meg for litt mer bevegelse!

Når været tillater det – for jeg er litt avhengig av vær, skal jeg komme meg ut på tur. Kort eller lang, spiller ingen rolle men ut skal jeg! Ut å gå! Rusle i sakte tempo, eller aller helst et så høyt tempo som mulig. Det høres ut som en god plan. 

Altfor høye mål holder ikke for meg, for det vil ta motivasjonen fra meg istedenfor å gi motivasjon. Så jeg starter i det små, og er godt igang. 

Dagens tur gikk til Hamresanden for en times gange. Nok til å få opp pulsen, og bli litt svett. Etterpå var det hjem å lage middag, og så sette seg ned en stund. For en deilig følelse – jeg kom meg ut i dag også! Klapp på skulderen til meg 🙂 Ikke minst har jeg en lykkelig hund som elsker disse turene. 

#blogg #tur #trim #bevegelse #helse

  1. Kjempefine og nydelige bilder 🙂 Selv synes jeg det er kjempekoselig å ta bilder når jeg går turer, for plutselig er det et motiv jeg ser som jeg bare må fotografere.
   Du er kjempeflink, og kommer man seg ut er det godt etterpå 🙂
   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke <3 🙂
   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  2. Toril sin hverdag med musikken: Tusen takk for det 🙂

   Ja det er mye fint å se på disse spaserturene, godt for kropp og sjel!

   Takk, ønsker deg også en god uke. Klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg