Når både fotfestet, og gangsynet er borte..

Hva er det som skjer i mediebildet for tiden? Jo, det er skitsnakk over hele linja. Politikere som ønsker å bli sett på som seriøse, sympatiske og empatiske – viser at det er nettopp det de ikke er.

Er det hele et politisk spill? Brød og sirkus til folket, slik at de ikke får med seg de virkelige viktige avgjørelser om sakene som BURDE stått i fokus. Acer f.eks. Det er jaggu ikke mye du hører eller leser om det! Her lukter det mer enn muffins! Det lukter faktisk dårskap og dritt. 

Det hele ser ut til å ha blitt en eneste stor barnehage, for voksne. Ikke bare politikere, men folket generelt sett hiver seg på. Her skal det tales for og imot over en lav sko, med store bokstaver på grått papir. For lavmål har det i alle fall blitt. Alt fra de subtile hintene om at dette har gått for langt, til den sammenbitte munnen og tårevåte øyne, der fornærmelsen på alles vegne står i høysetet.

Jeg vil si at alle sider er like ille. Ja, selv de som mener seg så mye bedre enn andre. De som drar alle kort som kan draes. Hever usakligheter til uante høyder. Konstruerer konklusjoner som aldri burde sett dagens lys. Hva er dette for noe tull? Hold opp med dette tøyset og konsentrer dere om spørsmål som om få dager er umulige å gjøre noe med. Dette her har blitt en heksejakt. Politisk støy. Kanskje for å ta brodden av det som kom i kjølvannet av Metoo? Kranglingen og skitkastingen som vi nå ser er med på å skape en større avstand i folket enn det de fleste påstår at de ønsker. Hadde det forresten bare vært en avstand men nei, det er en krig om hvem som mener det som er riktig å mene. Er dette en nyere form for å hamre løs på demokratiet? Hva skjedde med den respekten det ropes så høyt om. Fytti katta for en gjørme. Jeg tviler vel på at det er så lett å komme seg ut av dette. Så vi skal vel bli plaget, i lang tid frem av disse “barnehageungene” av noen politikere vi har. 

Min tillit, til våre folkevalgte daler, dag for dag. Jeg orker ikke disse klovnene mer! 

Til folket vil jeg si.. Det er en ting å engasjere seg, men en helt annen ting, er å miste fotfestet og gangsynet fullstendig! Vi lar oss forføres unna saker som er litt mer viktig enn denne skitkastingen vi ser i dag. Verden vil bedras!

Stopp opp og tenk litt!

#blogg #politikk #folkevalgte #skitkasting #heksejakt #krangling #uansvarlig 

  1. Jeg blir flau når jeg leser hvordan enkelte ytrer seg på nett, og til og med under fullt navn!
   Min mening er at Sylvi Listhaug gjorde ikke var bra, og slike ytringer bør ikke en politiker skrive offentlig på facebook!
   Jeg blir kvalm når det rett og slett skrives hatkommentarer av typen at de håper at hun blir gjengvoldtatt. Dette ble skrevet av en godt voksen person på nettet! Jeg skjemmes, og jeg blir flau!
   Greit nok at man ikke er politisk enig med et parti, men noe annet er hets, trusler og persontrakassering. Det er langt fra greit!
   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en kjempefin og god helg 🙂
   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  2. Toril sin hverdag med musikken: Man kan jo mene hva man vil, uten å bli både respektløs og ufin. Hatet ser ut til å forene mer, enn kjærlighet og det er skremmende.

   Goood kveld til deg også 🙂 Klem

  3. Jeg er så enig. Politisk støy og et rent spill for galleri. Vanvittig frustrerende for oss vanlige lettere politisk intresserte samfunnsborgere som kontinuerlig skal forsøke å følge med, og danne oss et inntrykk av polikerne, partiene og sakene de jobber med, og hvilken veg de styrer landet vårt. Mister tilliten til de alle, som du sier.

  4. Heia. Du er , som jeg sier gang på gang, flink til å sette ord på ting Blir så glad når jeg leser dine betraktninger om samfunnet. Jeg er enig med deg. Det disse her driver med nå er jo den rene skjære såpeopera. Gratulerer med nytt bosted 🙂 Ha en flott dag , klem fra Lise

  5. Godt skrevet! Vi har tydeligvis tenkt ganske likt (ref. mitt eget innlegg om saken fra i går). Håper flere snart tar til vettet og begynner å følge Kardemommeloven, for dette er ikke innafor…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg