Da har jeg kjøpt meg leilighet.

I flere måneder, med mange visninger, budrunder og andre frustrasjoner, er jeg endelig i havn. Jeg har kjøpt meg en leilighet! Nesten 70 kvadrat, med de fasiliteter jeg absolutt ikke hadde lyst å unnvære. Vedfyring var en av de. Splitter ny vedovn i stua som helt sikkert vil gi god varme på kalde dager, nyoppusset bad og en flott terrasse hvor jeg kan slappe av i sola om sommeren. Prisen kan jeg heller ikke klage på da jeg fikk den under prisantydning.

Jeg gleder meg til å ta fatt på et nytt kapittel  livet, selv om ingenting annet et bostedsadresse endres. Vel, det er jo på andre siden av byen i forhold til hvor jeg bor i dag. Voiebyen tror jeg er et greit valg her i Kristiansand, en bydel i vekst, så gjenstår det bare å se om vi trives der 🙂

Selvsagt skal jeg legge ut bilder når jeg har flyttet inn, og fått gjort om dette koselige lille rekkehusleiligheten til min egen!

Det er veldig få som har vist om denne prosessen, så håper ikke noen føler at jeg har “gått forbi de” ved å ikke si noe. Det er noe med det stresset som følger ved å ta så store avgjørelser, og ikke minst alle de hindringene man kan møte på, som gjør at jeg har valgt å tie til jeg var helt sikker.

#blogg #huskjøp #leilighet #flytte 

 

Siste innlegg