Dette gir folk faen i, og bare stikker!

Jeg er skuffet, og ikke så rent lite forbannet heller. Hva skjer med menneskeheten? Er det virkelig så enkelt å bare stikke av fra eget ansvar, og late som ingenting?

For, denne personen som har forårsaket dette, har bare stukket av uten å gi seg til kjenne. Etter å ha “gnidd” seg inn til bakre bildør, på venstre side og etterlatt seg disse merkene, som både er riper helt forbi lakken, og bulker. Jeg må sannsynligvis lakkere hele døren, og det koster en god del. Det er nok det du også har tenkt! Detta blir dyrt… Eller har du kanskje ikke tenkt i det hele tatt. Bare ripet opp bilen fordi du kjeder deg?

Likevel så er det ditt ansvar, for jeg har stått lovlig og forsvarlig parkert innenfor alle linjer, alle steder jeg har vært på. Om du ser dette, og vet at dette MÅ være deg, så ta kontakt, og gjør opp for deg..

Jeg tviler jo på at den ansvarlige tar kontakt, når de ikke har gjort det til nå. Derfor vil jeg be alle om å dele dette innlegget, slik at den skyldige blir tatt og stilt til ansvar. I det minste så kan det jo hende at innlegget når den riktige personen. Ikke minst så må vi minne alle om å ha åpne øyne, følge litt med hva som skjer.

Dette har skjedd i løpet av forrige uke i sørlandsparken eller i Voiebyen. Det er alltid mye folk der, og noen MÅ ha sett noe. 

Etter tips så forstår jeg at dette også kan dreie seg om barn/ungdom på ville veier. Måten bilen er skada på ser rett og slett ikke ut som et lite uhell. Jeg har stått parkert en kort stund i Briggveien i Voiebyen den 15/3.2018. Jeg er vist ikke alene om dette i Voiebyen, og det kan godt være en sammenheng her. 

Blir glad for alle tips, og tenk ikke at det ikke betyr noe – det lille du kan ha sett. Dette er en uting som bør stoppes, neste gang kan det være din bil noen stikker fra, etter å ha forvoldt skade på den, eller at det er barn med ekstra dyre hobbyer – å drive hærverk på annen manns eiendom. Enda mer viktig å stoppe disse!

#blogg #bil #ødeleggelser #ansvar #ansvarlig

 

  1. Fy noe så egoistisk! Jeg kjenner jeg blir kjempesint!
   Den personen som har gjort dette håper jeg blir funnet slik at han/hun kan betale for skaden som har skjedd!
   Dette burde blitt sendt inn til lokalavisen, eller har det blitt gjort?
   De som stikker av fra slikt burde fått en prikk i førerkortet som straff, og det er uansvarlig å stikke av de feigingene!
   Er det en ting som er sikkert, så har nok ikke jeg sett noe.
   Håper den skyldige blir funnet!
   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂
   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  2. Toril sin hverdag med musikken: Nei jeg har ikke sendt inn til lokalavisen. Stoler litt på sosiale media og håper at det når frem.

   Det er en ting å være uheldig, men å stikke av? Nei det kan jeg ikke forstå at noen kan gjøre..

  3. Jeg skjønner ikke at folk kan stikke av etter at dem har gjort noe sånt. Folk må stå til ansvar for det dem gjør. Håper dagen din blir god <3 Sender deg en klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg