Trist påske i år..

Bålkjelen blir stående der jeg satt den ifra meg sist. Det kommer ikke til å være noen bål der i det hele tatt, i år. Ingen påskeblide mennesker, badstu, snøskuffing, bållukt, brettspill, quiz eller grilling. Huff, og huff.

Jeg kjenner på det akkurat nå! For andre gang siden jeg flytta til Kristiansand, skal jeg ikke feire påsken på hytta mi, med familien. Den første gangen var fordi jeg hadde vakt på jobben hele påska, og nå fordi jeg har valgt det selv. Jeg skal være her i sør. Selv om det helt sikker blir greit å være her, så betyr påsken på hyttta i Kirkenes noe helt spesielt for meg. Påsken betyr samvær med familien, og da spesielt mamma, mine barn og alle de andre – både venner og familie.  

Ja, jeg har valgt det selv. I all fornuft måtte jeg velge det bort fordi jeg har kjøpt meg leilighet. Dessuten reiser jeg til syden i mai, og det må da være grenser for hvor råflott man skal være. Livet er vurderinger, prioriteringer og forsakelse. Jeg dealer med det men syns likevel det er litt trist.

Vi har noen planer om å benytte oss av den fine plassen vi bor på nå. Her kan man tenne bål og sitte ute, og nyte både god mat og drikke. Besøk får vi helt sikkert, så det er kanskje ikke så dystert som jeg skal ha det til?! Dessuten så planlegger vi en liten kjærestetur til Sverige. Rett og slett på “harryhandel” med en overnatting på hotell. Det er jo aldri feil det heller.

Nei, jeg må bare mote meg opp her å se det positive i det. Det er tross alt ikke lenge før jeg sitter i min egen leilighet, og på toppen av det reiser til Kroatia, for to uker med sol, bad og nye inntrykk. Ikke så gal fremtid det, og til neste år – ja da er jeg på plass på min kjære hytte.

Fredheim <3

#blogg #påske #hjemmepåske #savn 

Siste innlegg