God påske til dere alle :)

  •   

Påske er min favoritt høytid. Stemningen du kjenner når du kommer inn i varm hytte etter å ha vært ute i flere timer og tent bål. Bållukten av klærne. Døsigheten etter en supervarm badstu (på minst 70 grader, hehe). Våkne med fuglekvitter hver eneste morgen. Fregner som kommer frem i påskesola. Isfiske både med og uten napp. Kaffe kokt på bålet. Brettspill. Yatzy. God mat og drikke. Gamle historier som igjen blåses liv i. Tradisjoner. FAMILIE!

Alt dette gjør at jeg elsker påsken. En herlig tid.

Her i sør er vi på full fart mot vår. Litt mer enn i nord. Snøklokkene blomstrer, og det sildrer i is som tiner. Kan absolutt ikke klage!

Min påske blir her i heimen, kun avbrutt av en liten til Sverige. Har egentlig nok å holde på med og det som står i høysetet for tiden er å pimpe opp noe av det inventaret jeg har. Fornye det litt. Har hatt mørkebrun stil lenge nå, og kjenner at jeg er ferdig med det. Når jeg flytter så vil det bli mye hvitt, litt blått (vespa tror jeg fargen heter), sølv og litt sort. Å selvsagt perler og diamanter! Morsomt å holde på, og man får det akkurat slik man ønsker. Gjenbruk er aldri feil! Blir alltid glad når jeg klarer å fikse noe jeg er lei, til å bli noe jeg liker på nytt igjen. 

En annerledes påske men slett ikke ille.

Ønsker alle en riktig god påske. 

#blogg #høytid #påske #gjenbruk #fornying

 

Siste innlegg