Velkommen til den beste dagen i uka.

Det er liksom slutten på hele ukas “måer og skaller”! Helgen bringer med seg forventning om avslapping, og kos. Noe ekstra god mat, og muligens drikke. For min del så er ikke drikke det helt store, men et glass vin er ikke å forakte. 

Været ser lovende ut. Bra er det, for på søndag skal vi på bagasjeromssalg. Håper å bli kvitt endel saker og ting som jeg absolutt ikke har tenkt å dra med meg lengre. Er veldig spent på hvordan dette vil bli. 

Selv om det er rot overalt i huset så skal jeg forsøke å gjøre det litt mer helgeklart! Jeg tviler vel på at jeg kommer i mål med det men jeg skal støvsuge mellom sekkene eg eskene som står rundt forbi, vaske litt klær og ellers forflytte litt på det som er. Hadde jeg enda fått det ut av stua? 

Jeg kjenner at jeg er sliten både i hode og i kroppen, det tar på å flytte. Alt man har, som man ikke ante var der. Støv og skitt kommer frem fra steder du ikke visste fantes. Vel, man får jo vasket og ryddet i det. Må se det positive i det. Det blir ikke å ligge på latsiden selv om det er helg, nei arbeidet fortsetter enda i et par uker, tenker jeg. Men DA, da skal jeg slappe av – godt innkvartert i min nye leilighet. 

Ha en riktig god helg 🙂

#blogg #uke #gjøremål #kos 

Siste innlegg