Hvordan kan de forsvare slike ville prisforskjeller?

Det er helt bort i hampen, og jeg kan ikke skjønne at dette er lov engang? Når prisen, for samme tjeneste, spriker med flere tusen kroner, må det være noe som ikke stemmer!

Buster har dessverre fått ferten av en tispe i løpetid, for første gang. Og det er bare en ting å si om det. Han har klikket fullstendig. Han stresser rundt som en hvileløs sjel, sover lite eller dårlig, spiser ikke noe særlig og piper og uler døgnet rundt. Dette er rett og slett uutholdelig både for han, og meg. Noe må gjøres, og det er fort!

Jeg har snakket med dyreklinikken, eller flere. Både for å høre om behandlingsformer, og alternativ. Jeg holdt på å få kaffen i vrangstrupen etter å ha hørt prisene de enkelte skulle ha. Den dyreste skulle ha 7700 ++ for kastrering, men den laveste 3500 ++. Her er det altså en differanse på 4200 kroner. For samme tjeneste, i samme by! Hvordan i alle dager kan dette forklares, og ikke minst forsvares? Det er jo galskap!

Buster må kastreres, okke som. Slik han er nå, kan han ikke på noen måter gå, og ikke jeg heller! Koste hva det koste vil. Men det er vel kanskje også det de lener seg på!

#blogg #dyr #veterinær #utgifter #kastrering #prisforskjeller #hund

  1. Ingen tvil om at det er prisforskjeller som virkelig er ville. På meg så virker det som om at dyr kan man øke prisene på uansett. Det er horiblet på alle fronter. Ja en skal ha råd til å stelle et dyr, men jeg har satt kaffen i vrangstrupen mange ganger.

  2. Det ser jeg også når det gjelder kattene mine. Store variasjoner. Hvis jeg kun skal vaksinere å ha årlig helsesjekk på kattene mine velger jeg den veterinæren som er billigst, for alle veterinærer kan gi vaksine og gi årlig helsesjekk.
   Noe annet er det hvis en av kattene mine skulle trenge operasjon. Da velger jeg heller min faste veterinær, og bryr meg ikke om hva det koster. Betaler heller litt dyrere for å bruke veterinæren som jeg mener er frisk enn en billig som kanskje ikke er så flink på området.
   Første bud for meg er at veterinæren er dyktig ovenfor dyret og ikke minst meg som eier.
   Det er også store forskjeller mellom de ulike veterinærkjedene.
   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂
   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  3. Toril sin hverdag med musikken: Jeg kan ikke tro at prisene avgjør om veterinæren er god eller ikke. I såfall så burde det være en stor sak som bør få alvorlige medieoppslag.

   Nå har jeg forhørt meg litt rundt og det spriket på 4200 kroner er jo horribelt. Flere sier det samme som meg, at de ikke velger de dyreste. Det er jo galskap.Det betyr slett ikke at jeg, som velger et billigere alternativ, ikke bryr meg om hvilken behandling hunden får. Han skal få det beste som er, og igjen, så tviler jeg på at det er kronene som avgjør det..

   Fin dag til deg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg