I ord og bilder..

  •   

Herlighet for en tid! Det har skjedd så mye at jeg nesten ikke har vært på nett, og da har det jaggu skjedd endel. Jeg kan vel si meg ferdig og i orden, etter flyttingen. Fikk besøk av min eldste sønn og barnebarn, noen få dager etter jeg hadde kommet meg i hus. Han hjalp meg med, strengt tatt, alt jeg trengte hjelp til. Fra skruing, fiksing og beising av verandabord. I tillegg fikk vi jo også kost oss stort. Med seg i kofferten hadde han tørket oksehjerte til mor. Jeg syns det er nydelig men det slår ikke tørket reinhjerte. Er kanskje ikke noe som gjør det av tørket kjøtt?

Det ble selvsagt en tur ned på fiskebrygga. Været i mai har jo vært helt topp med sydentemperaturer hver eneste dag.

Kanonmuseet ble også beæret av vårt besøk. Utsikten derfra er fantastisk og viser den sørlandske skjærgården fra sin aller beste side. Holmer skjær og båter. 

Så kom nasjonaldagen. Her ble min veranda pyntet opp med rododendron og kirsebærblomster fra hagen der jeg bodde før. Vil si den slår alle “kjøpebuketter”.

I år som i fjor stod smørbrødterte på menyen. Det ser enkelt ut men det tar tid å lage den. Jeg holdt på i godt over to timer, før jeg var fornøyd. Den smakte himmelsk godt. Jeg hadde et lag med crabstick, et med laks, et med reker og på toppen hadde jeg eggerøre og kokt egg. I tillegg så var det en egenlaget dressing, majones, ruccola, tomat, agurk, rødløk, paprika, persille og reddik mellom lagene. Den forsvant fort gitt!

Tid til venninner har det også blitt, i alle fall litt. Her fra en søndag på byvandring (på jakt etter åpne restauranter) 1 pinsedag. 

Mai måned har vært helt fantastisk her i Kristiansand! Ikke opplevd maken siden jeg flyttet hit for åtte år siden. Krysser fingrene for at dette været fortsetter gjennom hele sommeren. 

Nå er det bare snakk om dager før vi starter på jentetur til Kroatia. Mamma kommer hit i dag, og min søster i morgen. Lørdag er dagen da vi reiser. Alle hjerter gleder seg <3

Ønsker dere alle fine sommerdager i møte. Husk å nyte!

#blogg #sommer #vær #sol #kos #reise

Siste innlegg