Har ikke lagt helt ned…enda!

Det koster avsted, og jeg er knapt nok innom nettet. Er i full “renovering” av huset jeg kjøpte, og overtok i slutten av april. Etter at jeg begynte med gang/entre så har dette vært min første prioritet. Jeg hater dette rotet av materialer, sparkel og pussestøv. Jeg tror det var 4 lag med tapet og strie som ble revet bort. Det vil si – jeg sleit som fxxx med å få det av men det gikk til slutt. 

Lyset i tunellen er enda svakt men jeg ser det langt der borte! Skal legge i en enda større innsats, om mulig slik at jeg kan få stumtjeneren ut av soverommet. Har slått tåa i den i allefall to ganger! AU!

For døren står en tur til Oslo. Jaja, enda et par uker til. Roger Waters konsert, og besøk. Hotellovernattinger, god mat, shopping, sene kvelder og tidlige morninger er så meget velkommen. Så blir det hjem og snu igjen. Da skal jeg nordover og besøke min yngste sønn først. Så blir det en tur til den eldste, og så sist men ikke minst – en tur til mitt hytteparadis. Mye gøy i vente!

Har ofte tenkt at nå skal jeg sette meg ned å blogge litt, men det har blitt med tanken. Tanken om å slutte har også streifet meg. Kanskje har jeg egentlig sagt, alt jeg ville si? Jeg tenker at dette skal være gøy, og ikke noe jeg MÅ gjøre. Vi får se. Det kommer jo en vinter, der gjøremålene blir mindre, og tiden under tak blir lengre. Med andre ord, bedre tid til å sitte å tenke, og med det kanskje skrive.

Vel, dette er det som opptar meg for tiden.Å ja, vi har fått litt regn, for første gang på flere uker. Tror hele naborekka, inkludert oss, stod ute å bare nøt synet og følelsen av varmt vann. Herlig! 

Ønsker dere mange gode sommerdager 🙂

#blogg #hverdag #sommer #gjøremål

  1. Det høres ut som du har mye å gjøre, og det er forståelig <3 🙂 Blogg når du har overskudd, for vi som er bloggvennene dine er der når du er tilbake 🙂
   Selv har jeg nedprioritert blogg i sommer. Det har jo vært så varmt at jeg har ikke orket. Tanken på å sette seg ned ved PC'n har vært et ork.
   Ønsker deg en kjempefin onsdagsettermiddag <3 🙂
   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  2. Toril sin hverdag med musikken: Det har blitt endel ja 🙂

   Tror vi er mange i samme båt. Hele Norge har jo vært et eneste stort sommerland med varmerekorder flere steder.

   Fin kveld til deg og dine. Klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg