Et salig blodslit…

Her i nord er at slik det er ment å være i disse tider! Været er perfekt, sola skinner og det er 2 minus i dag. Siden vi landet på onsdag så har det gått i et. I går fikk vi ordna med ny vedovn til hytta, i dag skal vi få montert den. Håper virkelig det går uten problemer, jeg har troen!

Jeg regner med at vi blir på  hytta fra i dag av. I går fikk vi oss en liten svipptur tur til Finland, der ble det meste av grillmat og drikka kjøpt inn. Da er det bare å få opp alt vi har handlet og få kommet på plass der oppe i mitt lille fjellhytte paradis.

Planen er badstu i kveld, og det gleder jeg meg stort til. 

 

Men før vi kommer så langt så ligger det et blodslit med snøskuffing og bæring ligger foran oss. Igrunnen ganske så kos det også!

Ønsker alle ei riktig god helg, her fra det høye nord 🙂

https://www.facebook.com/lillja.blogg

#blogg #påske #hytte #høytid #vinter #badstu #mat #shopping #nord 

Apropos møkk, og annet du bør kvitte deg med…

Jeg er ingen hysteriker eller fanatisk når det gjelder hygiene, og hvilke tiltak som må gjøres til hvilke tider. Når det er sagt så trives jeg bedre når det er rent og ryddig rundt meg enn når det er skittent og rotete. Hvem gjør ikke det? Det vil si at jeg ikke vasker rundt til jul fordi det er jul. Jeg vasker heller ikke hver fredag fordi det er helg. Jeg vasker når jeg syns det er behov for det. 

Da mine barn var små så var det vel “behov” for det hele tiden. Fettmerker etter barnefingrer både her og der. Merker etter skitne sko. Rester etter mat osv. Da måtte man bare sette av en dag til vasking. Men nå bor jeg alene. Men gud hjelpe som jeg kan rote! Fra å ha blåst hele leiligheten fri for rot, kan jeg snu det hele på en liten formiddag. Jeg må være tryllekunstner for jeg kan ikke skjønne hvordan jeg klarer det?

Nå er jeg ferdig med noe som var nødvendig, helt nødvendig. Rundvask, som vil si vask av tak og vegger! Kors og ve! Jeg får si at jeg bor midt i byen, har vinduer åpne hele tiden og brenner lys. Skal si det blir skittent av det! Jeg sverger til salmiakk og den gjør jobben sin. Selv om det ikke lukter så godt!

Nå har leiligheten den fargen den skal ha, og jeg er lykkelig og glad!

Deilig! 

Ønsker deg en flott dag 🙂

#blogg #hygiene #vasking #rundvask #vedlikehold #trivsel

 

Jeij eller neij, på dette spisestedet?

Kinesisk mat kan være veldig godt, om den er laget ordentlig og slik den skal. Jeg har spist på mange kinarestauranter opp gjennom årene, og kvaliteten har vært ymse. Fra elendig, der jeg ikke engang har spist opp maten til nydelig, der jeg kunne hatt dobbel porsjon.

Jeg skal starte med å skrive noe om Lotus Grillbar i Kristiansand, her under den nye kategorien på min blogg som heter, “Matopplevelser og vurderinger”! Jeg er ikke kokk men elsker god mat. Mine vurderinger er beskrevet fra meg som kunde, ikke som ekspert. Håper dere liker den.

http://lotusgrill.no/

Lotus er den mest travle av kinarestaurantene i Kristiansand. Det skjønner jeg veldig godt! De har av den beste maten jeg har spist i denne kategorien. Mye mat, friske grønnsaker, den ser delikat og innbydende ut! Prisnivået er det ikke noe å klage på heller, rett over 100 lappen for de fleste rettene

Betjeningen er hyggelig og effektiv, og takler mye mennesker på en helt grei måte.

Med tanke på at Lotus nesten alltid er i full aktivitet så kan man godt se litt mellom fingrene på at toalettene ikke alltid er tipp, topp. Jeg er overbevisst om at de gjør sitt aller beste! Derfor, har du ikke vært på Lotus så kan jeg anbefale deg en tur dit!

Bildet viser Kylling i Karry, en nydelig rett full av smak!

#blogg #måltid #restaurant #kristiansand #anbefalinger #vurdering #mat #middag #spisesteder

Tro det eller ei..

 

Søndag, tidlig morgen! Etter “normalen” skulle jeg sovet dypt og godt på denne tiden av døgnet, slik på en slik dag. Det ble seint i går, veldig seint. Var bare hjemme og slappet av og hadde det veldig koselig.

Denne lørdagen var spesielt koselig fordi vi bestemte oss for å ta en tur til vakre Evje. Vi pakket Buster i bilen og satte ivei, blid og fornøyd. Men etter en kort kjøretur ble stakkare bilsyk. Til tross for flere stopp, der han fikk lutfe seg og løpe litt, så ble han tilslutt så syk at han spydde. Huff og huff, stakkars lille hunden!

Vi spiste middag på en kinarestaurant, og jeg må si det var en stor skuffelse men dog til inspirasjon. Jeg fikk hovedretten før jeg ble ferdig med forretten og kjøttet var smakløs. Farge, smak og konsistens på sausene var nesten ikke gjenkjennelig. Vi ar spist mye på kinarestaurant, og har ikke fått servert lignende noen steder! Desserten var god da, heldigvis. Slett, og og vi velger oss ikke tilbake dit. Men, jeg kom på noe lurt. Jeg skal begynne å skrive om de restaurantene jeg besøker. Service og maten skal under lupen med mine inntrykk og jeg vil gi min ærlige mening og eventuelle anbefaling. Aldri så galt at det ikke er godt for noe 🙂

Vi kom oss tilbake ut på kveldingen, fikk vasket hunden og buret ordentlig og gitt han mat og vann. Han var kjempesliten og lå som han gjør på bildet veldig lenge. Og tro det eller ei. Her sitter jeg, en tidlig søndag morgen og venter på at hunden skal våkne, slik at han kan få vann, mat og en liten spasertur – før jeg legger meg nedpå  og sover/slumrer litt til.

Det er en underlig, men selvsagt en riktig ting å gjøre for hans del. Det er jo lenge siden noen krevde meg våken tidlig en søndags morgen og nå begynner han og røre på seg, Buster Duster Bustersen min <3 Er han ikke flott? Han begynner å få ganske langt “hår” på hodet nå, og er hele 2,5 kg

Ønsker alle en god søndag 🙂

#blogg #hund #tur #lørdag #helg #bilsyk #kategori #kos

Er vi, bloggere, redde for andres fremgang?

Jeg har blogget i ett år nå, og det er tid for et lite tilbakeblikk og det å gjøre seg opp noen tanker om denne verden. For det er en egen liten verden her på nettet. Jeg har blitt “kjent” med mange fantastiske mennesker, som jeg føler jeg har en god kjemi med selv om vi aldri har møttes. Jeg får oppmuntringer når jeg er lei meg, tilbakemeldinger i form av både ris og ros, det gledes med meg når jeg deler mine gleder!

Jeg er innom flere blogger fast, men er nok ikke av de flinkeste til å kommentere, jeg har blitt bedre og jobber med saken! Føler det er lettere å kommentere til de jeg kjenner. Å se på bilder av andres hverdags øyeblikk er givende og gleder meg.

De aller fleste ønsker lesere, og det er her mine refleksjoner fester seg denne gangen, med spørsmålet om vi er redde for å hjelpe hverandre fremover med det å få flere lesere? Jeg hadde en samtale med en bloggvenninne der vi diskuterte nettopp dette. Hun hadde vel omtrent de samme tankene som meg, og jeg undres på om vi ikke kan være mange i samme båt? I såfall bør vi begynne å samarbeide om å få flere lesere 🙂

De aller fleste har facebook, twitter, tumbl og/eller lignende foraer de deler sine innlegg jevnlig i. Det er snakk om flere tusen potensielle lesere. Det er her jeg tenker at vi bør kunne løfte hverandre frem ved å dele/anbefale hverandres innlegg. Man mister ikke lesere på det men vinner lesere, tror jeg! Våre innlegg vil bli presentert for helt nye mennesker, og det er ingen konkurranse mellom de ulike bloggerne, slik jeg ser det, fordi vi alle har forskjellig utgangspunkt for hva vi skriver om. Kanskje vil det være et friskt pust på dine sider der du vanligvis deler innleggene dine? Kanskje vil mine fb venner, som ikke leser min blogg, lese din?

Dette er et vinn, vinn prosjekt! Vil du være med å samarbeide om det å spre ut ditt budskap og med det øke antallet lesere? Uten at det koster deg en krone! 

Jeg begynner med å si at jeg vil like din facebookside (om du har en), dersom du liker min. For at dette skal bære frukter, så vil jeg jevnlig gå innom din side og like aktuelle innlegg, mot at du gjør det samme hos meg. Alle vet hvordan slikt sprer seg fort på fb bare ved et likes! Det forutsetter selvsagt at man finner innlegg hos hverandre som man liker og kan gå god for!

Om du er med så kopier linken til din side og legg i kommentar feltet under her. Om du har andre forslag og vil være med på dette, så skriv ned det og 🙂

Her er i allefall linken til min side: https://www.facebook.com/lillja.blogg

Dette blir gøy, la oss jobbe sammen som et team, løfte hverandres innlegg frem og glede oss over hverandres suksess 🙂

Om du ikke er redd for andres fremgang da, så klart! Eller at du ikke ønsker flere lesere til din blogg ..

#blogg #lesere #bloggere #samarbeid #suksess #penger #oppmuntringer #ris #ros #utvikling #positiv #fruktbart

 

 

 

 

Sjekker du din kjæres mobil?

Ville du, dersom du hadde en mulighet til det, uten å bli avslørt, sjekket din kjæres mobil? Eller åpnet brev, uten tillatelse, og sjekket pc for den saks skyld? Eller på andre måter gått inn på et område som er å anse som privat, uansett hvor nær relasjon dere måtte ha? Ville du gjort noe av dette, og hvorfor?

Jeg har aldri, såvidt jeg kan minnes, noen gang, sjekket på noe av dette. Ikke fordi jeg ikke har hatt mulighet til det, for det har jeg hatt. Heller ikke fordi det ikke har vært fristende enkelte ganger. Men rett og slett fordi, det som er privat skal man ha respekt for. Det er ikke min sak hva andre mennesker, selv om de er nær, foretar seg i sin private sfære. Alle har rett til et privatliv, og jeg mener jeg må stole såpass på et menneske jeg skal dele mitt liv med. Han velger selv, ut fra sine vurderinger, hva han bør fortelle meg og ikke!

Om jeg skulle følt en så sterk trang til å sjekke hva min potensielle kjære skulle foreta seg, så ville jeg nok heller vurdert relasjonen enn å begynne å etterforske! Det handler om tillit, og gjensidig respekt for at man er to enkelt individ, men sammen likevel.

Når jeg tenker på meg selv og mine private greier, så er det mye som kan misforstås om man ikke kjenner til bakgrunnen. Det til tross for at alt er harmløst! Og med dette i tankene så kan mer ødelegges enn fikses og gi en ro i sjelen, som ofte er bakgrunnen for at man stikker nesen sin i ting man strengt tatt ikke har noe med!

Dersom jeg skulle “ta” noen i å snoke i mine private affærer, så er det kroken på døren for min del. Det er uakseptabelt, og jeg ville følt meg både mistenkeliggjort og respektløst behandlet. Det er ikke noe særlig å bygge et forhold på vel? Eller en annen relasjon, venner og venninner b.la..

Så kan jeg jo si at det helt sikkert finnes omstendigheter som gjør at ordtaket “ingen regel, uten unntak”, kan benyttes også i disse tilfellene. Men da bør det være noe som er veldig alvorlig, og helt nødvendig!

#blogg #forhold #tillit #relasjon #sjalusi #kontrollfreak #ærlighet #respekt #privatliv

Mine perfekte pupper!

Jeg har nølt lenge, om jeg skulle skrive dette innlegget, som er meget personlig, og på en måte med det fokuset som er på pupper – kjenner jeg at er litt usikker på hvordan de som leser dette vil “ta det”? Det er nok litt over min komfortsone å skrive om det men av erfaring så vet jeg at mange av de som jeg omgåes/har møtt ofte lurer litt på hvordan dette er men syns det er vanskelig å spørre meg selv.

Når noen spør meg så er det, som regel, uproblematisk for meg å svare – om jeg får en følelse av at hensikten er redelig, på en måte! Jeg har møtt på litt av hvert opp gjennom årene. Alt fra folk som ikke tror jeg har hatt kreft, som betviler min historie – med de mange operasjonene jeg har hatt, og som av den grunn kanskje heller ikke tror på “ryktene” om mine pupper. Jeg vet at det er en snakkis fra tid til annen, og det skjønner jeg godt. Og det er vel for det meste ikke negativt men heller en undring og sunn nysgjerrighet, vil jeg tro.

Hvor viktig pupper er for mennesker vil nok variere like mye som utseende og størrelsene. Opp gjennom årene, i.o.m at jeg selv har har gått gjennom en slik operasjon som det her vises på linken under, så må jeg si at mitt forhold til pupper har vært situasjonsbetinget. Fra å ønske de bort, miste ett, hate de, være fornøyd, stolt, få rekonstruert ett nytt bryst til å være bunnløst fortvilet over de. Pupper har betydd død for meg. Kreft er dødelig, og jeg fikk kreft i brystet som 26 åring.

Med det fokuset det er på utseende, og ikke minst pupper, så fører de med seg visse forventninger. Menn er et kapittel for seg. Jeg har aldri fått noen klager, tvert imot, men så har jeg muligens også møtt på menn som er mer avslappet, om enn opptatt av de. Kan jo være fordi jeg er så arrete? Likevel føler jeg meg mer komfortabel med et fokus på pupper enn på rumpe. Og her deles gjerne menn opp i puppe-menn, rumpe-menn og de som sier ja takk, begge deler! Selvsagt finnes de som ikke bryr seg noe nevneverdig om noen av disse kroppsdelene. Litt kjedelig det kanskje?

Jeg har vært veldig reservert, og det å kle av seg er egentlig ikke noen enkel greie i møte med menn, eller damer, derfor velger de med omhu… Hehe 😉 Litt galgenhumor må til!

Pupper blir gjerne sett på som selve symbolet for kvinneligheten. På latinsk, mammae=pupper, sikkert med god grunn! Jeg forstår tanken og er enig men da jeg selv fjernet brystet, så var ikke mine tanker om kvinneligheten berørt av dette. Da ville jeg bare ha disse stygge, ekle kreftcellene ut av kroppen min. Den følelsen av at det var slike dødelige celler i brystet mitt, var grusom og til tider panikkartet. Jeg ville spy bare av den grunnen! Jeg er en veldig feminin jente og det sitter ikke bare i puppene mine men i hele meg og min fremtoning. Heldigvis, har jeg mange ganger tenkt!

Det tok 4 år, på venteliste, før jeg fikk rekonstruert og bygd opp ett nytt bryst av… Min mage! Så ekte er det jo, eller materialet kommer fra min egen kropp da! Jeg var vel forsåvidt ikke klar for en rekonstruksjon før da heller, pga behandling/operasjoner. Men det var en lang tid å vente for en ung jente!

Om ikke kvinneligheten ble berørt så var det praktisk sett “skikkelig dritt” å måtte bruke protese. Jeg er utstyrt med store pupper fra naturens side. Det er ikke bare, bare å skulle kompansere ett bryst med protese og få den til å ligge i ro, ligge pent og naturlig. Så da ble jo klesstilen deretter. Kneppet opp til halsen. Det var en lettelse å slippe dette da jeg hadde rekonstruert. Nå kan jeg gå i hva jeg vil av tøy, uten å måtte ta “hensyn” til hvordan det ser ut, og det ser egentlig flott ut – med kløft og greier! Det hender at et av arrene vises, men det bryr jeg meg lite om. Igrunnen så er jeg fornøyd med mine “uekte” – men, for meg, perfekte bryster! Når jeg har tenkt på alternativet, som er å flytte under jordens overflate, så var dette helt greit.  

Video viser en TRAM-Rekonstruksjon av bryst. Advarsel: Sterke bilder! Noe gikk galt for min del under denne operasjonen, så legene jobbet 10 timer før de kunne lappe meg sammen. Det gikk flere år før jeg var ferdig, eller jeg kan vel si at jeg ennå ikke er ferdig, fordi det gjenstår flere korrigeringer. Men jeg har lagt det på is, har ikke hatt ork til det. 22 operasjoner er nok, og det er ikke sikkert jeg noen ganger kommer til å la meg operere frivillig igjen 🙂 Jeg lever godt med det jeg har!

http://bcove.me/bga91jf2

Bloggen min handler om livet, døden, sorgen, gleden og min sønns hjertetransplantasjon. Følg meg gjerne både på bloggen og facebook: https://www.facebook.com/lillja.blogg

Litt lettet nå, det er ferdig skrevet! Jeg kjenner at jeg kanskje kunne vist noen bilder, men dette får holde i første omgang! Del gjerne innlegget, det er håp selv om man mister et bryst 🙂

#blogg #kreft #bryst #pupper #fordommer #menn #forståelse #liv #død #ærlighet #respekt #sykepleiere #leger #helsepersonell

 

 

Trallalalalalala hurra, hei og hopp!

Jeg har sittet oppe og grublet i natt, irritert meg over alt og ingenting, vært lei meg og forbandet, oppgitt og fortvilet. Har det hjulpet meg noe? Ser jeg ting bedre? Større forståelse? Mer energi? Har jeg mer å gi? NEI! Tvert imot så blir disse negative følelsene og tankene forsterket av sin egen elendighet. Det sender humøret mitt ut i en meget stabil berg-og dalbane, innvendig for de fleste. Men det finnes noen få personer som vitterlig ikke kan oppleve meg som et friskt pust, men heller en dårlig ånde! Jeg mener de jeg omgåes i kjøtt og blod. Nå er det nok, jeg hopper av karusellen og takker for turen!

Pessimisme må vike for den optimismen jeg kjenner er oppadgående! Og nå skal den få mitt fulle fokus, fordi jeg ikke orker flere negative tanker og bekymringer. Det har nesten blitt slik at selv positive tegn bekymrer meg, og da må jeg ta noen alvorlige grep om meg selv!

I går hadde jeg en flott samtale med min yngste sønn, Steffen. Det er lenge siden vi har snakket, så lenge og allsidig. En positiv samtale som var nesten som i gamle dager, når alt var slik det skulle være. Det var en Steffen jeg ikke har hørt på lenge, altfor lenge. Når hørte jeg han le ordentlig sist? Jeg kan ikke huske det! Den gode følelsen dette ga varte i noen timer, så kom tankene og med de sorgen over at det er slik det er! 

Noe er galt om jeg ikke kan glede meg over det som er bra, og alt positivt blir en påminnelse om det som mangler og det som aldri kan komme tilbake. I en lang periode har ting vært hakke galt, og det er så altfor lett å bli sittende fast der. Det bli en vane, og med det en trygghet som gjør at positivitet skremmer. Hva om noe skjer og jeg er glad? Jeg dømmer meg selv for alt som jeg kan klandres for! God som jeg er til å argumentere, så klarer jeg å overbevise meg selv om at det er det som er riktig.

NO MORE!

Jeg er trett som en spade, og vet ikke hvor lenge jeg kan holde det gående. Håper det holder til kvelden slik at jeg kan få en god natts søvn, våkne fredag og nyte helgen i fulle drag. Uten bekymringer! 

Det er vår, nydelig vær og på onsdag reiser jeg hjem til Kirkenes og der skal jeg være helt til jeg blir lei. Rekreere på hytta med venner og familie, Jeg skal kun tenke på det som skjer i nuet og glede meg over det som er bra, og ikke på det som kan skje av eventuelle hofteskudd av negativ art! Det er det beste jeg kan gjøre om institusjonen Lillian skal gå videre! Og det må den…

Jeg starter nå, faktisk, med en kaffekopp i sola på terrassen og nyter våren! Eller nei, jeg drar den enda lengere – det blir en utepils! Spørs om jeg er så lenge våken da.. Men hva pokker gjør vel det?!

Drit i detaljene, og nyt dagen du og 🙂

https://www.facebook.com/lillja.blogg

#blogg #humør #lei #ansvar #negativ #positiv #innsikt #helse #psyke #tiltak 

 

Noe for deg?

 

Det florerer av internettsider, tilbud og interessegrupper i alle variasjoner her ute i cyberspace. Jeg har endel jeg følger, og har også et par sider selv. Det er alltid spennende å se hva som rører seg i gruppene og i mylderet av tilbud kan det være greit med noen anbefalinger. Kan du finne noe som passer eller er interessant for deg? Er det noen du kan støtte opp om? 

Dette er en side der jeg legger ut bloggene mine. Den handler om livet, døden, sorgen, gleden og min sønns hjertetransplantasjon : 

https://www.facebook.com/lillja.blogg

 

Min eldste sønn Robin, og hans kompis – Daniel, ønsker seg en topptur sammen. Hjelp å oppfylle deres ønsker ved å gi din stemme her: 

http://tipptopptur.no/bidrag/4368?fb_action_ids=10152794354376551&fb_action_types=og.shares

 

Robin, min sønn igjen, ønsker flere og større oppdrag som Dj. Han har holdt på i mange år og har hatt oppdrag bl.a i Russland. Lik gjerne siden hans og del videre, støtt opp om en hardt arbeidende gutt: https://www.facebook.com/deejayrockinrobin?fref=ts

 

Denne bloggeren skriver bl.a om Abyssiner katter og hun har stor kunnskap om de, og er et varmt og godt menneske. Hun formidler en god stemning gjennom ord og bilder. Det er en blogg jeg stadig er innom, og jeg anbefaler deg å ta en titt på: http://www.torilkremmervik.no/blogg/

 

Så har vi min venninne Hege. Hun er en kunstner og har stilt ut sine verk i hennes kunstgalleri på Odderøya. Hun har også gjesteutstillinger. Om du bor i Kristiansand så ta deg en tur til hennes koselige galleri. Uansett hvor du bor så kan du like siden hennes: https://www.facebook.com/odderoya56?fref=pb&hc_location=profile_browser

 

Denne siden er for blandingshunder. Jeg meldte meg inn her, før jeg kjøpte meg hund for 2 mnd. siden. Dette er en utrolig god gruppe hvor jeg har fått med meg mange gode tips, og ikke minst så legges det ut mye bilder av nydelige hunder med mange særpreg: https://www.facebook.com/groups/2361914072/?fref=ts

 

Fritt Frem! En guppe som har medlemmer fra hele landet. Ønsker du hjelp til noe? Skyss?  Anbefalinger? Legge ut bloggen din? Bli kjent? Trenger du andres synspunkter? Så lenge det er innenfor loven, kan du poste akkurat hva du vil. https://www.facebook.com/groups/935845679778752/

Noe som er interessant? Hvem vet, kanskje er det noe du burde fått med deg.. 🙂

#blogg #anbefalinger #internett #facebook #interessegrupper #likes #kunst #hund #blandingshunder #aktiviteter #musikk #katter #allsidig #Dj #Rockin’Robin

 

 

Det hjelper ikke å true…

Jeg har min måte å formidle ting på, så klart – hvordan skulle jeg ellers gjort det? Har mine vinklinger på et emne jeg tolker ut fra mitt eget perspektiv. Det hender selvsagt at jeg forsøker å se andre sider av samme sak, eller det gjør jeg vel hele tiden. Jeg er i stadig diskusjon med meg selv. Bloggen min er av personlig art, der jeg uttrykker meningene mine og gjerne leser om andres synsvinkler på det jeg mener.

Noen ganger tar jeg ting til etterretning mens andre ganger skjønner jeg at min måte å formidle mitt budskap på, ikke når frem eller så kan jeg være uenig i andres refleksjoner. Og det er greit og uproblematisk for min del!

Det er ikke gitt alle å forstå hverken ut fra egen forkunnskap om et emne, mangel på empati, viljen til å å måtte rokke på egne meninger og ikke minst forstå at jeg ikke nødvendigvis skriver for at alle skal være enig i det jeg skriver, eller dra lesere! Alt jeg skriver er virkelig og genuint. Noen emner av mindre viktig karakter en andre emner, jeg forsøker å tilpasse alle aldersgrupper slik at det bør være noe for alle. 

Jeg har vel også jevnlig sagt at jeg ønsker lesere. Dersom jeg virkelig var opptatt av at jeg skulle ligge konstant på toppen av blogglisten, så hadde jeg nok klart det og med å endre fokus på det jeg ønsker å formidle. Nå skal det være sagt at det hender hårene i nakken reiser seg på meg når jeg vet at en blogg jeg har skrevet blir lest av flere tusen. Man føler seg “naken”, i så måte så koster det å blogge og det er mer behagelig med 200 lesere. 

Mine sønner, den ene, alvorlig syk og hjertetransplantert, den andre frisk. Begge betyr like mye men jeg skriver veldig mye om Steffens sykdom og hva den har gjort med meg som menneske. Les vår historie, ta et standpunkt til organdonasjon! Og kanskje kan en eneste ung gutt unngå den samme skjebnen som han, ved at jeg aldri stopper å skrive om hva som har skjedd. Enkelt og greit. Det er mitt hovedmål med bloggen.

For å nå ut må jeg være kreativ, og det er her mitt poeng kommer inn. Du kan mislike min formidlingsevne så mye du måtte ønske, og det må du gjerne skrive og. Men vær også klar over at jeg ikke kommer til å slikke en eneste en opp i ræva for å beholde/få lesere. Du må ikke like hverken meg eller det jeg skriver. Men det er ikke greit at du blir usaklig og ufin – for så å skrive at det ikke er personlig. Dersom jeg først blir skjelt ut, for så å bli truet med at du vil finne en annen blogg å lese fordi du ikke liker det du leser hos meg, så gjør det – les en annen blogg! Er mange fine bloggere der ute å velge i 🙂

Det er helt utrolig at enkelte kommer med masse usakligheter og forventer at jeg skal tie stilt, og tror at jeg MÅ godta piss og tull for å ha lesere. Usaklige kommentatorer havner på min blokkeringsliste, noe som betyr at du ikke kan kommentere mine innlegg i fremtiden. Jeg har også et filter som er årsak til at enkelte kommentarer ikke kommer igjennom, da kan du prøve å endre enkelte ord for å komme igjennom.

Med, dette beviser jeg vel også at jeg da ikke KUN er ute etter lesere slik at jeg kan tjene meg rik på å blogge! Jeg tjener faktisk ikke en krone på det.. 

Heldigvis har jeg flest lesere som kan ta konstruktive diskusjoner, komme med råd og meninger, være uenig men likevel være saklig 🙂 Slike lesere vil jeg gjerne ha og nett-trollene kan finne seg annet lesestoff. 

Dette tar jeg opp jevnlig, men – verden er full av de 😉

Ha en flott kveld 🙂

https://www.facebook.com/lillja.blogg Dette er min fb side der jeg legger ut innlegg som handler om livet, døden, sorgen, gleden og min hjertetransplanterte sønn. Lik den gjerne, og del mine innlegg om du ønsker!

#blogg #lesere #kreativ #innlegg #usaklighet #nettTroll #viktig #sønner #organdonor #hjertetransplantasjon #erfaringer #refleksjoner #tanker #meninger #respekt